четверг, 7 февраля 2013 г.

читати козацькі вожді україни

Видавництво 2004 р.

Автором цих есе  вдомий письменник та сторик, автор понад п ятдесяти художнх та сторико-публцистичних книжок, лауреат Мжнародно лтературно прем м. О. Дюма, академк Богдан Сушинський. Майже вс есе публкувалися в перодиц  викликали значний громадський та читацький нтерес, котрий засвдчу, що книга ця ма велике пзнавальне значення як для учнв та студентв, так  для вчителв, викладачв вузв, науковцв, всх, хто цкавиться сторю Украни. Цлком природно, що вона  чудовим посбником для патротичного виховання вонв Укрансько арм.

Характерною ознакою есе  те, що письменник вдходить вд традицйних «виразно класових», а отже, упереджених оцнок дянь багатьох укранських полководцв. Об'ктивно аналзуючи вйськову та полтичну ситуац, в яких м доводилося дяти, автор нердко вступа в полемку з деякими сториками, знмаючи з укранських лицарв давн тавро «зрадникв», «вдступникв», вдкидаючи неприпустимий тон зверхност при оцнц рол в нашй стор окремих  постатей.

«Козацьк вожд Украни. ¶сторя Украни в образах  вождв та полководцв XV-XIX ст.» ункальне видання, в якому подаються сторико-лтературн есе про вдомих, маловдомих, або й зовсм невдомих широкому загалу всього 205 мен вйськових дячв Украни, через долю яких пзнамо мужню, трагчну , водночас, славну пвтисячолтню сторю нашо Втчизни.

Козацьк вожд Украни - Сушинський Богдан

Запам'ятати мене

Козацьк вожд Украни - Сушинський Богдан Бблотека укранських пдручникв

Комментариев нет:

Отправить комментарий